Seminarii de instruire pentru beneficiarii POS CCE

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord - Vest vă invită in 24, respectiv 25 februarie 2014, la două seminarii destinate beneficiarilor POSCCE.  Datorita numarului foarte mare de beneficiari, am decis sa organizam doua seminarii succesive, pentru a da posibilitatea tuturor celor interesati sa participe.
Seminariile vor avea loc la sediul agenţiei, in localitatea Radaia nr. 50, comuna Baciu, judetul Cluj, cu incepere de la ora 9,45.
Agenda seminariilor este atasata acestui email, subiectele prezentate fiind identice in cele doua zile.
In principal, au prioritate beneficiarii care au semnat contracte de finantare dupa luna noiembrie 2013 si aceia care nu au reusit sa participe la evenimentul nostru din 26 noiembrie 2013.
La fiecare seminar vor putea participa maxim 50 de persoane, repartizarea  in cadrul seminarului se va face in ordinea inscrierii in formularul din acest email. Va rugam ca din partea fiecarui beneficiar sa nu participe mai mult de doua persoane.
Va rugăm sa confirmaţi participarea dvs , pană in data de joi 20 februarie 2014 ora 12,00 la următorul link :https://docs.google.com/forms/d/1j8hFGXhUmuX9Q5j9ZDgooON5oA27SP8OM6poicWk-RM/viewform
In zilele de joi si vineri, 20 si 21 februarie, veti primi confirmarea finala, din partea noastra, a participarii dvs. la unul dintre cele doua seminarii, pe email.
 
Pentru detalii organizatorice, persoana de contact este Cristian Ciuta, telefon 0755777013.  
      
Agenda draft este ataşată.